lauantai 28. marraskuuta 2015

Restaurant Mamma Rosa in Helsinki

Aloitettiin Tonin synttäreiden juhlistaminen jo hyvissä ajoin viime viikonloppuna, vaikka oikea päivä onkin vasta tänään. Kävimme silloin Tonin vanhempien kanssa syömässä ravintola Mamma Rosassa Töölössä. Paikka ja ruoka yllättivät mut tosi positiivisesti, ja haluankin siksi suositella kyseistä paikkaa teillekin :-)

Otettiin alkupalaksi ihanat tomaatti-mozzarellabruschetat -siis nam! Pääruuaksi valitsin pitkän jahkailun jälkeen päivän kalan (taimenta!) risotolla ja hollandaise-kastikkeella, enkä kyllä joutunut pettymään. Toni söi puolestaan häränmarmoripihvin, joka oli myöskin ihan älyttömän herkullista. Jälkkäriksi otimme suklaafondantit -kuinkas muutenkaan. Vähän yritin puhua mustikkapiirakan puolesta, mutta Toni sai mut jotenkin ylipuhuttua tän suklaaunelman puolelle..

Mamma Rosa oli kaiken kaikkiaan tosi viihtyisä paikka ja annokset olivat herkullisuutensa lisäksi ihanan esteettisiä. Pakko myös mainita, että talon valkkari oli ihan älyttömän hyvää. Tänne tulen ehdottomasti uudestaankin :-)

IMG_4220 IMG_4232 IMG_4241 IMG_4246 IMG_4274

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti