sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Raakasuklaata Joka Lähtöön

_MG_8014

Siis ajatelkaa; selvisin ilman raakasuklaata useamman kuukauden ennen kuin himo hiipi takaisin kahta kauheampana. Tällä kertaa päästin luovuuteni valloilleen ja lähdin kokeilemaan niin montaa eri makuvaihtoehtoa kuin suinkin äkkiseltään keksin. Ensimmäisenä tulivat mieleen appelsiini ja sitruuna, joita puristin hieman kaakaomössön joukkoon ja raastoin vielä ihan hitusen kuorta sekaan. Täydellistä. 

Uskalsin myös tällä kertaa heittää muutamaan muottiin sekaan goji-marjoja, jotka tulevat tuossa CocoVin paketissa mukana. Toimii! Ja itse asiassa tämän kokeilun jälkeen olen tosissani ihastunut goji-marjoihin ja tungenkin niitä nykyään hyvin pitkälti jokaiseen smoothieeni..

Suurena mintun ystävänä oli sekin maku saatava jotenkin lisättyä raakasuklaaseen. Lähikaupasta ei harmikseni löytynyt tuoretta minttua, joten tyydyin ostamaan piparminttu-uutetta. Tipautin sitä ihan vain muutaman tipan pieneen määrään "taikinaa" ja voilà -lopputulos oli raikas ja sopivasti mintunvivahteinen. 

Vielä yksi mauste, jonka halusin raakasuklaaseen ujuttaa oli kaneli. Päätin kuitenkin luovuudenpuuskassani heivata sekaan vielä ripauksen kardemummaa, ja sekös vasta loistava idea olikin. Juuri tämä kaneli-kardemumma on näistä mauista mun ehdoton tämän hetken suosikki, namskis! 

Ihan originaalinakin tämä tavara maistuu taivaallisen hyvältä. En ole vielä raaskinut ostaa kaikkia raakasuklaan aineksia erikseen, joten pitäydyn vielä toistaiseksi näissä kätevissä CocoVin paketeissa. Niiden avulla raakasuklaan valmistus käy käden käänteessä, ja mukana tulee lisäksi valmiit muotitkin. Eipä voisi juuri helpommaksi mennä 8) 

IMG_3295
Huomatkaa luova vapaapäivä-look :D
IMG_3270

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti