perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween!

Niin se ankee marraskuu taas lähti käyntiin yhtä harmaana ku aina ennenki. Mut täl kertaa en ees jaksais välittää, koska tiedos on kaikkee kivaaa :) Tänää illal mennää kaveriporukal Kaivon Halloween partyihin mist meil on VIP-pöytä ja tulos varmasti ihan super kiva ilta!
Nyt tulevana sunnuntaina mul on kisat Nurmijärvellä, ja sit maanantaina olis suunnitelmis käydä taas leffas Tonin kaa (ja sen jälkee voisin tehä leffapostauksen, ku oon ravannu elokuvis aika useesti täs viime aikoina :D )

Noi nyt oli tommosii pikku juttui, mut kaikist eniten ootan ens perjantait koskaaaaaa....


Madrid kutsuu taas!

Eli tasan viikon pääst perjantaina suunnataan Tonin kans nenät kohti Espanjan pääkaupunkia, johon pääsin jo keväällä tutustuu. Edellisest reissust on pienet tarinat ja muutama kuvanen tääl blogissaki (Part 1Part 2 ja Part 3). Käytiin sillon kattoo Real Madridin pelii, ja nii mennää luonnollisesti tälläki kertaa koska Toniki on henkeen ja vereen Realin fani ;) Sit käydään varmaan se Bernabeu tour kiertää ja semmosta, saa nähä mitä kaikkee keksitään. Ollaan keskiviikkoon asti eli yhteensä 5 yötä. En malttais oottaaaaa!

 

Ja tost tuliki mieleen et piirtelin aiemmin täl viikol broidille synttärikortin ku se täytti 20. Tämmösen sain aikaan: 


Mut nonii, jokohan riittäis tää fudis hössötys ja pääsisin jopa otsikon aiheeseen.

Meil oli tosiaan koulus eilen pukeutumispäivä Halloween -teeman mukasesti. Oli kiva nähä et muutama oli kunnol panostanu, mut toisaalt sit oli niitäki jotka ei osallistunu ollenkaa. Ite pistin pirunsarvet päähän ja punasen paidan, ja laitoin viel kirkkaanpunaset huulet >:) En muistanu ottaa kuvaa koko yhdistelmästä mut näist saa ehkä jonkulaisen käsityksen: 


Oisin halunnu pienenä yksityiskohtana viel punasiks lakatut kynnet mut en sit kerenny laittaa niit ku nukuin aamulla tunnin liian pitkään.. Oon ihan rakastunu tämmösiin kynsiin, mis on alla ihan tavallista punasta lakkaa ja pääl sellast ruusunpunasta hilelakkaa. Eli tällaset voi nähä mul usein ihan arkenaki: 


Tää ei nyt liity mihinkään, mut käytiin aiemmin tänään Emilian ja Annin kans tutustuu Tapiolan uuteen kauppakeskus Ainoaan. Siel on yllättävän paljon kivoi kauppoi ja myös samanlainen Johto Cafe, joka löytyy kans Kampin ylimmästä kerroksesta. Syötiin siin vähä lounasta ja päätettiinki sit siirtyy kauppakeskusta vastapäätä olevaan toiseen kahvilaan (jonka nimi ei jääny mieleen) ja jäätiin sinne kahvittelee ja rupattelee. Ite otin cafe mochan, Emilia jonku suklaa/kahvipirtelön(:D ?) ja Anni cafe latten. Kaikki näist oli iha yllättävänki hyviä et voi kyl mennä toisteki :P



Täs oliki kaikki tält erää, eli hauskaa Halloweenia tai muute vaa mukavaa perjantaita kaikille! ;)


2 kommenttia:

  1. Heii taisin nähä sut kaivol! Sun blogi on ihana <3

    VastaaPoista