sunnuntai 20. joulukuuta 2015

What a Perfect Day

Jos saa saman päivän aikana nähdä kuutta rakasta ja ihanaa ystävää, niin ei varmaan voi paljon enempää toivoa? Mulla ainakin eilisen jäljiltä tosi etuoikeutettu ja kiitollinen olo, kun saa viettää aikaa näin mahtavien ihmisten kanssa. En edes pysty laskemaan, montako kertaa tuli naurettua vedet silmissä, mutta levinneistä meikeistä päätellen aika monesti. Ah, mä oon niin kaivannut tätä 

Blondi (Emilia) on vihdoin tullut pistäytymään Englannista tänne Suomeen ja myös Anni on kotiutunut Jyväskylästä jouluksi Espooseen, joten saatiin koko meidän poppoo taas pitkästä aikaa kasaan -niiin ihanaa  Nää kaks leidiä riens meille heti aamulla yhdentoista pintaan, ja Iiriskin liittyi seuraan hetkeä myöhemmin.

Tärkeimpien kuulumisten vaihdon ja ensimmäisten glögien jälkeen alkoi armoton leipomisurakka joululaulujen soidessa taustalla. Ensin olivat vuorossa joulutortut, ja päätettiinkin vääntää jokaisesta erilainen. Tuli kieltämättä ihan hienoja luomuksia ja olihan nää kivaa vaihtelua niihin iän ikuisiin tähtitorttuihin.

Myös piparit saivat osansa meidän loputtomasta luovuudesta, ja arvatkaas mitä. Löysin meidän ääs-marketista jotain ihan yybermahtavaa. Nimittäin glittersokerikuorrutetta!! Miettikää. Onko mitään siistimpää? No ei. Näillä ois jaksanu koristella pipareita vaikka maailman tappiin asti, mutta ne rupes ikävästi loppumaan just kun päästiin vauhtiin. Ens kerralla pitää siis ostaa kaks pakettia. Enkä varmasti enää ikinä sorru ostamaan pelkkiä tavallisia pinkkejä ja valkoisia kuorrutteita, älkääkä sortuko tekään, koska nää kimallevärit on saletisti siistimpiä. 

Piparitalkoiden jälkeen oltiin niin sokeriähkyssä, että hengailtiin vaan mahat pömpöllään sohvalla ja jauhettiin niitä näitä. Ihanaa ajanviettoa sekin : ) 

Documents33 Kollaasit29 Kollaasit22 Kollaasit28 Documents34 Kollaasit24 Kollaasit25 IMG_5669 IMG_5745 Documents35 IMG_5846 IMG_5755 IMG_5532

Tytöt rupes illan tullen lähtemään kuka mihinkin omiin rientoihinsa, ja mulla oli siinä välissä mukavasti tunnin verran aikaa valmistautua seuraavaan ohjelmanumeroon, eli tutor-porukan illanistujaisiin! Emmu, Sysse ja Pinja on mun hyviä lukioaikaisia ystäviä, joiden kanssa hoidettiin tutor-hommat erittäin kunnialla ja ollaan onneksi lukion jälkeenkin pysytty yhteyksissä : ) 

Tästä porukasta Sysse on ollut koko syksyn Hollannissa, joten ei olla myöskään päästy moneen kuukauteen näkemään täydellä kokoonpanolla. Olikin ihan super mahtavaa saada tääkin porukka pitkästä aikaa kasaan! Juteltavaa riitti vaikka kuinka, muttei oikeestaan edes tuntunut, että viime näkemisestä olisi paria viikkoa enempää. Ootte ihania 

Untitled Documents36

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! ♥ 

Ps. JOULUUN ON ENÄÄ NELJÄ YÖTÄ IIK IHANAA. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti