sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Candle Heaven

IMG_4994

Laskeskelin tässä yhtenä iltana, että saatan helposti poltella ainakin kahtakymmentä kynttilää samanaikaisesti tässä meidän suhteellisen pienessä kämpässä :D Tähän pimeään vuodenaikaan on kynttiläkulutus suurimmillaan, koska niiden luoma lämmin tunnelma on vaan jotain niin korvaamatonta. <3

Kynttilävarastoni saikin tällä viikolla vähän täydennystä, kun Sisustuskaupasta tilaamani Yankee Candlet saapuivat postissa. Meinasin haljeta onnesta, kun tuoksuttelin näitä ihania talvisia ja jouluisia uusia tulokkaita. Erityisesti Sparkling Cinnamon -tuikut sopivat tähän vuodenaikaan täydellisesti, samoin kuin piparminttuinen Candy Cane Lane -votiivikynttilä. Myös makea Berry Trifle ja vähän kevyempi Season of Peace tekivät tuoksuillaan lähtemättömän vaikutuksen. Ostin vielä toisenkin votiivikynttilän, Black Coconutin, joka sopii ehkä paremmin kevättalveen kuin tähän joulun aikaan, mutta aivan ihanan tuoksuinen sekin :)

Mulla oli jo ennestään Garden Sweet Pea -niminen Yankee Candle S-jar, joka on kestänyt jopa mun käytössä ikuisuuden. Joten vaikka näihin kynttilöihin saakin sijoittaa vähän enemmän kuin tavallisiin kynttilöihin, ovat ne ehdottomasti sen arvoisia. Näitä saa tilattua ainakin tuolta Sisustuskaupasta, jossa on aina kuukauden tuoksu -25%, eli nyt juurikin tuo Season of Peace. Toimitus oli ihan älyttömän nopea, joten vielä ehtii tilailla vaikka joululahjaksi tai ihan itsensä hemmotteluun ;) Myös kauppakeskus Sellon Punainen rusetti myy näitä, mutta kitusen kalliimpaan hintaan eikä ainakaan kaikkia uusimpia tuoksuja ole saatavilla. Kannattaa kuitenkin käydä vilkaisemassa jos asuu täällä päin!

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille 

IMG_5020 IMG_5057 IMG_5009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti