maanantai 27. tammikuuta 2014

Theme Week at School

1. Päivä: Urheilu

Ei ollu kovin vaikee arvata etukäteen, et melkein kaikki tytöt tulee jouksu-/salihousuissa ja lenkkareissa, joten halusin kehittää jotain erilaista. Ja niin päädyin pukeutuu Espanjan fudismaajoukkueen faniks. Penkkiurheiluhan lasketaan yhtä lailla urheiluteemaan joten.. :D


2. Päivä: Nörtti

Tälle päivälle mul riitti paljon hyvii ideoita. Sain kaverilta lainaks kravatin ja valkosen kauluspaidan, jotka kuulu sen koulupukuun, ku se oli vaihtarina Walesissa :) Sit lisäsin siihen hameen ja polvisukat, ja tietty lasit plus hiukset saparoille.




3. Päivä: 80-luku

Tää oli iha mun lempparipäivä ja ainoo, jota varten kävin ostaa vähän lisää rekvisiittaa. En ite omista pahemmin mitään kirkkaanvärisiä vaatteita tai koruja, mut sain kaverilta pinkin paidan lainaks. Kävin vähän tutustumassa Tigerin tarjontaan, ja sieltähä löyty vaikka mitä! Liila hikipanta, vyölaukku ja mustat säärystimet on kaikki sieltä (tietty ihan naurettavaan hintaan), pinkit legginsit ostin Lindexistä ja Bijou Brigitten alennusmyynneistä löyty pari ihan hirveetä mut teemaan sopivaa korua. 

Multa iteltäni löyty sentään erivärisiä kynsilakkoja ja seeprakuvoiset korvikset, ja äidin koruvarastoista bongasin pari sopivan tyyppistä kaulakoruaki. Aamul kreppasin hiukset, pistin ne korkeelle ponnarille ja suihkuttelin niihin kilon lakkaa. Meikkasin silmät vähän tavallista vahvemmin ja laitoin lisäks kaverilt lainattuu vaaleenpunasta luomiväriä. 






Korut:




Ja tält näytti mun hiukset ku avasin ne iltapäiväl :'D



4. Päivä: After Ski

En oo ikävä kyllä lasketellu enää muutamaan vuoteen ja siks tän päivän toteutus ei ollu ihan niin tyypillinen ku ois voinu olla. Kotoota ei esimerkiks löytyny sopivan kokosia lasketteluhousuja yms, ja ainoot lasit jotka oisin saanu ottaa lainaan oli suoraan 80-luvulta, ja aattelin et se teema sai kyl rajottuu edelliseen päivään.. :D

Päädyin sit tulee ihan vaan tommosessa välikerrastoasussa pipo päässä ja ihana iso kaulahuivi kaulassa :) Sit laitoin viel hiukset leteille et muistuttaisin ees etäsesti laskettelijaa.







5. Päivä: Abiverkkarit

Tähän päivään ei sit oikeen voinu eikä tarvinnu panostaa, kunhan meni abiverkkareis istuu kuudeks tunniks äikän preliin. Mul ei oo mitään kunnollista kuvaa tosta koko verkkariasusta, mut tämmösen löysin mis on sentään toi meiän hieno logo (:



6. Päivä: Business

Tän päivän teema ei mua pahemmin innostanu, toisin ku se et oli viimenen varsinainen koulupäivä lukiossa!

Oisin voinu laittaa farkut ja mustan kauluspaidan, mut käytän niitä muutenki aina välillä, ni en halunnu olla tylsimys. Kaivoin sit äidin kaapeista jonku sen jakkupuvun ja sain itteni näyttää 20 vuotta vanhemmalta toimistohiirulaiselta. Mut ei kai se mitää, eiks näiden teemapäivien idea ooki näyttää joltain ihan muulta ku tavalliselta iteltään? :D


Must tää oli super kiva viimenen viikko lukiossa ja oli ihana nähä et ihmiset heittäyty ja osallistu näihin teemapäiviin :) Ja vaik koulupäivät nyt pääski ikävästi loppumaan ni onhan meil viel vaik mitä kivaa edessä, niinku penkkarit ja abiristeily.. ;) Niitä odotellessa!

2 kommenttia: