perjantai 9. lokakuuta 2015

Kissakahvila Helsinki

IMG_2926 IMG_2937 IMG_2953 IMG_2913 IMG_2960 IMG_2966

Hellurei, ja pahoittelut blogin pitkäksi venyneestä hiljaiselosta! Mun elämässä ei juuri nyt tapahdu töiden ja valmennuskurssin lisäksi oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista, joten ette oo tosiaan jääneet mistään paitsi. Oon nyt töissä vähän vaihtelevasti 3-5 päivää viikossa, ja aina tiistai- ja torstai-illat menee valmennuskurssin parissa. Vapaa-ajalla yritän vielä laskea kotitehtäviä, joita saadaan kurssilta ihan kiitettävät määrät. Viime viikonlopun vietin Annin luona Jyväskylässä ja tämäkin viikonloppu on taas täynnä ohjelmaa, joten eipähän ainakaan käy aika pitkäksi :D

Tosiaan, itse asiaan. Käytiin Tonin kanssa tän viikon tiistaina tutustumassa Helsingin kissakahvilaan, kun oltiin se jo vähän aikaa sitten bongattu Fredalta. Kahvilaan piti erikseen varata aika, ja ainakin varauskalenterin mukaan näyttäisi olevan varsin suosittu paikka. Eikä mikään ihmekään, sillä onhan tämä aika suloinen idea :-) Kissoja asustelee kahvilassa yhteensä kuusi: yksi vanhempi kolli ja viisi puolivuotiasta pentua. Taidettiin nähdä näistä suurin osa, vaikken kaikista saanutkaan kuvia.

Plussaa kahvila saa vielä erittäin mukavasta palvelusta ja hyvistä leivoksista ;-) Suosittelen lämpimästi muillekin kissaihmisille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti