tiistai 13. lokakuuta 2015

Deeply in Love with Mádara Cosmetics

Törmäsin jo aiemmin tänä vuonna suosikkibloggarini Vilman postaukseen Mádaran luonnonkosmetiikasta. Kiinnostukseni alkoi jo silloin pikku hiljaa heräillä, mutta en perehtynyt asiaan sen tarkemmin ja se pääsikin hetkeksi unohtumaan. Olen myös tähän asti vannonut ihonhoidossa lähinnä Biothermin nimeen, joten en edes kokenut tarvitsevani mitään muuta. 

Vaan kuinkas kävikään... Samainen ihana Vilma mainitsi toissa sunnuntaina blogissaan Mádaran 24 tuntia kestävästä -40% -alennuksesta, ja koin totisesti hetkeni koittaneen. Enkä suinkaan tyytynyt ostamaan esimerkiksi yhtä kosteusvoidetta tai kasvovettä, vaan intouduin käyttämään kaikki muutkin edut samassa rytäkässä. Yli 50€ ostoksista sai nimittäin postikulut ilmaiseksi ja yli 60€ ostoksista vielä misellivedenkin kaupan päälle -eihän näitä nyt vaan voinut olla hyödyntämättä :D 

IMG_3201

Tarjous oli voimassa 6.10. ja tuotteet ilmestyivät lähimmälle Matkahuollon pisteelle jo perjantaina 9.10. -älyttömän nopea toimitus! Avasin paketin innosta puhisten ja ihastuin samoin tein jo pelkästään purnukoiden ulkoasuun. Perjantaista alkaen olen testaillut lähestulkoon jokaista tuotetta, joten tässä pientä arviointia tähänastisista kokeiluista: 

Syväpuhdistusvaahto on epäilemättä paras puhdistustuote, jota olen käyttänyt. Olen tottunut erilaisiin puhdistusmaitoihin, joten suhtauduin tähän aluksi hieman varauksella, mutta heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien olen ollut täysin myyty. Vaahto putsaa ihon erityisen hellävaraisesti (mutta silti uskomattoman tehokkaasti!) ja jättää ihon kuulaaksi. Ei punoituksia eikä turhaa jynssäämistä. Kerrassaan täydellinen tuote.

Tasapainottava kasvovesi toimii erinomaisesti puhdistusvaahdon jälkeen ja saa ihon tuntumaan vieläkin raikkaammalta. 

Syväkosteuttava emulsio teki myöskin lähtemättömän vaikutuksen. Se on varsinaisesti päivävoide, mutta olen vielä toistaiseksi käyttänyt sitä iltaisin puhdistusvaahdon ja kasvoveden jälkeen. Emulsio tekee ihosta silkin sileän, ja sen tuoksu on vastustamattoman ihana. 

Misellivesi on varsinainen all-in-one -tuote! Käytän sitä aamuisin ihon puhdistamiseen/kosteuttamiseen, jonka jälkeen levitän kasvoille vielä edellä mainitsemani kosteusvoiteen. Lopputulos on raikas ja pehmeä, ja olokin tuntuu heti vähän heränneemmältä ;-) Misellivesi lupaa myös poistaa meikin, joten se sopii hyvin esimerkiksi mukaan matkalle.

IMG_3184

Muita tilaamiani kasvojenhoitoon liittyviä tuotteita ovat alla olevassa kuvassa näkyvät kirkastava AHA kuorintanaamio sekä syväpuhdistava detox-mutanaamio. Mitään kovin syväluotaavaa arvostelua en osaa näistä vielä antaa, sillä pesin juuri äsken ensimmäistä kertaa kuorintanaamion kasvoiltani :D Iho näyttää kyllä tällä hetkellä tosi kirkkaalta ja sileältä, joten eiköhän tällekin tökötille ole käyttöä.
Mutanaamiosta otin tarkoituksella vain tuon pikku putelin, koska en vielä tiedä onko sille yhtä usein tarvetta kuin näille muille tuotteille. Sekin pääsee kyllä varmasti kokeiluun lähiaikoina. 

IMG_3212 (1)

Tässä vielä pari tuotetta, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä heti ensimmäisestä päivästä lähtien: 

Suojaava käsivoide on kuivien käsien pelastus varsinkin nyt, kun kylmenneet säät koettelevat ihoa. Voide imeytyy todella nopeasti ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tuoksusta myöskin täydet pisteet!

Virkistävä suihkusaippua on nimensä veroinen! Itse valitsin tuoksuista piparmintun, mutta valikoimasta löytyy pari muutakin vaihtoehtoa, jos minttu ei jokaisen nenää miellytä. Olen tähänkin tuotteeseen erittäin tyytyväinen -rakastan sen raikkautta!


IMG_3148
 
En saanut näiden tuotteiden myötä vielä Mádarasta tarpeekseni, pikemminkin päin vastoin. Ostoslistaltani löytyvät seuraavaksi ainakin nämä tuotteet: 
Oma ihoni on aina ollut suhteellisen helppo, mutta vähän aikaa sitten leukaani ilmestyi kuin tyhjästä jotain pientä ihottumaa. Siihen ei tuntunut tepsivän mikään ja meinasin jo epätoivoissani hakea apteekista jotain hydrokortisoni-voidetta, mutta päätin odottaa vielä Mádaran paketin saapumista. Perjantai-iltana putsasin ihoni ensimmäistä kertaa aiemmin selittämälläni tavalla, enkä meinannut itsekään uskoa, kun kokeilin kasvojani seuraavana aamuna ja totesin koko ihottuman olevan tipo tiessään.

Voin siis jo näinkin lyhyen kokeilujakson jälkeen suositella Mádaraa erittäin lämpimästi! Tuotteita löytyy takuu varmasti jokaiselle ihotyypille iästä riippumatta. Nettikauppaan kirjautuessasi saat vieläpä -15% alennuksen ensimmäisestä ostokerrasta, joten ei muuta kuin tilailemaan! ; )

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti