sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Messuilua

Huh huh, tää viikko on kyllä ollut rankin pitkään aikaan. Olin poikkeuksellisesti töissä joka päivä maanantaista perjantaihin, plus tietysti tiistaina ja torstaina valmennuskurssilla ilta yhdeksään asti. Kaiken kukkuraksi se pesukone-episodi, josta jo mainitsinkin ohimennen, päättyi loppujen lopuksi siihen, että jouduin sanomaan hyvästit koko masiinalle. Jjep, se tosiaankin sanoi sopimuksensa lopullisesti irti. Käytiin kuitenkin jo eilen äidin kanssa Gigantissa ja löydettiin hinta-laatusuhteeltaan just passeli uusi kone, joka kiikutetaan suoraan mun kylppäriin jo torstaina -jippii!

Palaan nyt vielä viime viikonloppuun, koska en oo kaiken tän hulinan keskellä ehtinyt kertoa mun ja Sissin messupäivästä sanallakaan!

Oltiin jo muutama viikko etukäteen sovittu lähtevämme yhdessä I love me -messuille, mutta en oikein tiennyt mitä odottaa, kun en ollut aiemmin kyseisillä messuilla käynyt. Tapahtuma yllätti mut kuitenkin tosi positiivisesti, ja odotankin jo innolla ensi vuoden messuja. Päätettiin nimittäin Sissin kanssa, että tästä tulee meidän jokavuotinen yhteinen perinne :D

Sompailtiin messuilla kaiken kaikkiaan yli seitsemän tuntia, mutta nähtävää riitti helposti koko päivälle. Kierreltiin kaikessa rauhassa kojulta toiselle, osallistuttiin takuulla joka ikiseen arvontaan, maisteltiin kaikkia eteen tulevia maistiasia, käytiin muotinäytöksessä, haalittiin ilmaisnäytteitä ja hyödynnettiin lukuisia messutarjouksia. Olin asettanut itselleni näennäisen 50€ käyttörajan, mutta se pääsi messuhumussa hyvinkin äkkiä unohtumaan... Tarjoukset ylittivät kaikki odotukseni ja tavaraa oli ihan joka lähtöön, joten siinä onkin jo pari erittäin pätevää syytä, miksi voin suositella tätä tapahtumaa oikeastaan kenelle tahansa.

Ostin messuilta esimerkiksi Puhdistamon MCT-öljyä ja kanelinmakuista kookosöljyä jäätävään yhteishintaan 12,50€ ja CocoVin raakasuklaapaketin kympillä (normihinta 20-25€!!). Löysin myös ihanan pehmeän kuumavesipullon kylmän talven varalle, ja uusi lasiviilakin tuli tarpeeseen. Olin jo aiemmin suunnitellut ostavani Yotuelin hammastahnaa, mutta onneksi maltoin odottaa näihin messuihin asti, sillä sieltä sain samaa tavaraa rutkasti halvemmalla. Kaiken kruunasi Mádaran piste, joka oli ainakin itselleni todellinen maanpäällinen taivas. Sieltä lähti useampikin ostos matkaan, mutta niistä lisää myöhemmin ; )

Käytiin nälän iskiessä Puhdistamon pisteellä ostamassa superfood-annokset, joihin kuului kaksi kräkkeriä, kvinoaa ja guacamolea. Tästä setistä tuli tosi täyteen ja se oli kaiken lisäksi älyttömän herkullista, joten jaksettiin hyvillä mielin ja masut täynnä jatkaa messuilla kiertelyä. Muotipuolelta en luojan kiitos löytänyt tällä kertaa mitään ostettavaa, sillä suurin osa kooista oli jo ehtinyt sunnuntaihin mennessä loppua. Muotinäytös oli ihan hauska kokemus sekin, mutta ei ehkä suoraan sanoen ihan mua varten.

Oltiin jo lähdössä messuilta kotia kohti, kun satuttiin kulkemaan yhden kampaamopisteen ohi ja hoksattiin, että siellä tehdään messuvieraille kampaukset ilmaiseksi. Niinpä meille molemmille väkerrettiin omat hienot letit, ja siinä kohtaa alkoikin jo olla päivä pulkassa. Mulle jäi ihanan positiivisiset fiilikset näistä messuista ja tästä päivästä, kiitos Sissille seurasta 

Jessus, että tulikin paljon tekstiä :D Kuvat jäivät sen sijaan vähän vähemmälle tällä kertaa, kun en jaksanut roudata kameraa messuilla mukana. Vaihteeksi näinkin päin.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! 

Documents19 IMG_3474 IMG_3489 IMG_3507 IMG_3512
IMG_3675 (1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti