maanantai 16. joulukuuta 2013

Time Flies..

Täs on viimeset pari viikonloppua kulunu reissailles kavereiden luona ja arkipäivät menny lähinnä koulussa ja ylipäätään koulujuttuja tehdessä. Must tuntuu et koko ajan olis perjantai, mikä ei kyl toisaalta haittaa yhtään :D Ainoo vaan, etten oo ajoissa tajunnu kuin pian joulu tulee ja vasta toissapäivänä aloin sit paniikissa etsiskellä joululahjoja..

Mut juu, palataanpas vielä edelliseen viikonloppuun.

Perjantai oli tosiaan itsenäisyyspäivä, joka vietettiin Tonilla vähän isommalla porukalla. Oli oikeen mukava ilta ja ihanat ruuat :)


Launtaina lähin heti aamutuimaan Helsingin rautatieasemalta kohti Vaasaa, matkaseurana Janni :D Nelisen tuntii junassa meni aika jouheesti rupatellessa kaikkee maasta taivaaseen ku ei oltu kesän jälkeen nähty. Vaasassa meiät otti vastaan Saara ja ihan jäätävä pakkanen. Luntaki siel oli varmaan 20-30cm o_o 

Päiväl kävästiin tallilla liikuttaa Saaran Tara-poni ja ilta kulu pipareita ja joulutorttuja leipoessa :) Juotiin niiden kans glögii ja tuli ihana joulufiilis. Lisäks Saara (joka on siis jossain kosmetologikoulussa) teki mulle ja Jannille ihanan rentouttavat niska/hartia/selkähieronnat sekä jalka- ja käsihieronnat PLUS semmoset kivat kasvohoidot.

Antaumuksellinen pipareiden koristelu vaati meiltä kaiken vähäisenkin luovuuden, kuten voi ehkä huomata.. :'D



Mun suurin ylpeyden aihe: abstraktia taidetta edustava possu >:)

Sunnuntaina taidettiin lähinnä värjötellä sisällä ja mussuttaa pizzaa, ku ei ne yli 10 asteen pakkaset pahemmin houkutellu.. Mut oli kyl kaikenkaikkiaan ihana viikonloppu ja hauska nähä noitaki murmeleita välillä ;)



Tää kulunu viikonloppu meniki osittain aika erilaisissa merkeissä. 

Monien vuosien jälkeen löysin tieni taas Hartwall-areenalle Jokereiden pelin merkeissä! :) Toni lähti kans mukaan, samoin ku faija, broidi, setä ja pappa, eli melkeen puol sukuu oli paikalla :D Tää Jokeri-kannatus kulkee meillä tosiaan suvussa..



Peli meni vähä jännäks ja 2-2 tilanteen jälkeen päätty rankkareilla Jokereiden voittoon -sentään. 

Launtaina näinki sit Mariaa. Tehtiin tehokas tunnin shoppailukierros Sellossa ja löysin peräti neljä joululahjaa. Otettiin Classic Pizzasta yhteinen pizza mukaan ja ajettiin Marialle Vihtiin. Ilta meni päivitellessä molemminpuoliset uutiset ja seuraavana aamuna nukuttiinki pitkään. Jouduin kuitenki lähtee suht ajoissa ku koulujutut kutsu taas.. Mut olihan se kiva taas Mariaaki nähä, vaikkaki vähän pikasemmin täl kertaa.

Lilli, toinen Marian kissoista ^.^

Ja tähän loppuun taas yks selfie, ja lisäks pieni ilmotusluontonen asia >;) <3


           Can't wait !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti