maanantai 2. joulukuuta 2013

What a Wonderful Weekend


Olipa tosiaanki ihana viikonloppu >:)

Ystäväiseni Nea oli perjantaina meillä käymässä ja myös todistamassa mun hyvää yritystä pölliä astianpesuainetta Prismasta :'D Ihan siis epähuomiossa menin kassalle astianpesuainelaatikko kainalossa ja olin jo hyvää vauhtia maksamassa, ku Nea huomautti et jotain tais unohtua. Ite tietty käkätin kippurassa tossa tilanteessa, mut jonossa mun jälkeen olevaa naista ei hirveemmin naurattanu. Mut joo, nähtävästi mussa on tollasta suvereenin myymälävarkaan vikaa. Siitä se ura vielä urkenee ;)

Lauantaiaamu alko pikasella Vihtijärvi-visiitillä, ku heitin äidin mökille. Ajelin sieltä sit heti takas Espooseen hoitelee asioita, kuten käymään kaupassa, siivoomaan ja laittamaan ruokaa.
Tonilla oli siis jo torstaina synttärit, mut vietettiin niitä yhessä varsinaisesti vasta lauantaina. En hommannu sille mitään tavaralahjaa, mut järkkäsin ylläriks vähän kaikkee muuta. Ekaks tein ite ensimmäistä kertaa elämässäni hampurilaiset ja ranskalaisia, ja molemmat osottautuki aika mieluisiks :)



Vähän myöhemmin lähettiin dösällä stadiin, ja vasta määränpäässä Tonille valkeni et oltiin menossa kattoo Tennispalatsiin Nälkäpelin tokaa osaa. Olin varannu meille super hyvät paikat ihan 1-salin keskeltä ;) Leffa oli jääätävän hyvä, mut tosi ahdistava ihan alusta loppuun. Ja se jäi niin häiritsevään kohtaan, etten tiiä miten jaksan oottaa sitä kolmosta.. :D Yritän kyl lukee ne kirjat varmaan täs välissä..

Sunnuntaiaamuna heräsin vähän Tonia ennen paistelee läjän lettuja. Taikinan olin sentään tehny jo lauantaina päivällä, ettei tarvinnu sitä sillon aamusta alkaa väsäilee. Ihmettelin ku Touni ei heränny mun mekastukseen, ja sain sit käydä herättelee sen täydestä unesta suoraan lettupöytään :'D Nääki teki hyvin kauppansa eikä tosta kasasta jääny ku pari syömättä.


Tän jälkeen löhöiltiin vatsat täynnä sohvalla ties kuin pitkään ja katottiin mm. Sinkkuelämää -leffa ja jotain ylidramatisoituja "Näin koulutat koirasi"-ohjelmia.

Oli ihanaa ku sai viettää vähän enemmänki laatuaikaa iha vaan ton yhen kans, sil vois mun puolesta olla synttärit useemminki niin saisin hyvän syyn päästä järkkäilee kaikkee kivaa >;) Ei vaa, voihan sitä tietty järkkäillä muutenki. Mut must tämmönen yhessä oleminen on välil kivempiki lahja ku ehkä sit joku tavara.. :) Ainaki täl kertaa osottautu hyväks valinnaks. ^^

Täs viel muutama kuva torstailta, ku käytiin Tonin porukoiden kans syömässä synttäri-illallista Stefan's Steak Housessa. Toi on paikkana tosi viihtysä, palvelu on hyvää ja ruoka ihan taivaallista, eli suosittelen niille jotka ei oo vielä käyny :)






2 kommenttia: