sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Soijaa pukkaa

Tää viikko tosiaanki menty aika lail hiki pinnas 24/7. Kouluviikko tuntu raskaammalt ku ikinä, ja ihan ku koko lomaa ei ois ollukaa.. Arkeen paluu oliki siis niin uuvuttava et perjantain olin jo nii puhki et simahdin kymmenelt ja nukuin kepeet 12 tuntii :D

Jos palataan viel torstaihin, niin sillon mul oli jo heti aamust ajotunti ja tyylikkäästi kurvasin koulun pihaan autol. (Unohetaan et se stögäs just ennen viimest koululle johtavaa mäkee...) Koulu loppu neljält ja sielt suoraa Omenaan vihoviimeselle teoriatunnille. Siin meni se päivä.

Perjantain oli taas ajotunti (jonka meinasin muuten unohtaa), ja sain jopa käydä motaril huristelee pikku pätkän. Oli hauskaaa >:D Illemmal kävin ekaa kertaa lenkil tänä vuon. Huomaa kyl miten paljon on kunto huonontunu syksystä ku ollu tosiaan pidempi tauko.. Lyhyenki lenkin jälkee on iha hies ja läkähtyny eikä syke meinaa tasaantuu :/ Mut kiva päästä taas juoksee ku on vihdoin kunnolliset kamatki :)

Ihan teiän iloks tämmösii kivoi ruokakuvii ettei käy lukeminen tylsäks :D Tällast perjantaina.

Viikonloppu onki sitte sujunu iha liian rauhallisesti. Oon lähinnä keskittyny koulujuttuihin, mistä oon sinäänsä ylpee. Sain tehtyy syöpä-esitelmän, vähän kemian tehtävii ja muut läksyt. Sit oon kans kattellu kesäduunei ja yhen hakemuksen pistin jo menemää. Mietin et ois kiva lähtee jonneki etelämpää Eurooppaan töihin mut näyttää vähä vaikeelt päästä.. Mut kattoo nyt (:

Lauantain aamupala: Real+kinkku ja juusto, karjalanpiirakka, mandariini, jogurtti-mustikka-banaani-kaurahiutale-sekotus :D ja omenamehu plus vaniljan makunen maitokahvi
Tehtiin iha super hyvää smoothieta lauantai-iltan >:) En ehkä muista mitä kaikkee siihen tuli mut ainaki nää: 1 banaani, jäätelöö, mustikoita, maitorahkaa ja mehukeittoo.

Just ennen ku rupesin tätä kirjottelee nii tulin saunasta ja suihkusta, joit ennen kävin taas lyhkäsel lenkil. Nää ekat on nyt ollu vaa jotain 15-20min luokkaa, koska en  haluu väkisin rasittaa itteeni liikaa heti alkuun. Pakko vaa malttaa mennä rauhas viel vaik tekis mieli juosta täysiiii. Koht voi sit pikku hiljaa alkaa pidentää lenkkei ja lisätä tempoo jne.

Viel tähä loppuun kollaasi mun joululahjoist, näin niinku hyvis ajoin ainaki ja sillee 8) Ihan kaikist lahjoist ei oo täs kuvaa, esim. singstarist jost oli jo aiemmin. Ja jos joku miettii, ni toi Dumbo sen takii et keräilen Disney-klassikoit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti