keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Happy New Year 2013!



Niin se vuos taas jotenki huomaamatta pääs vierähtää. Ihan pelottaa miten nopeesti aika kuluu ja asiat muuttuu.. Mut siitä huolimatta ootan nyt alkanutta vuotta tosi innolla, kaikennäköst jännää pitäis tapahtuu jo alkuvuodest.. Kuten se et täytän 18 ;D Saa nähä mitä siitäki tulee.



Palataas nyt kuitenki vielä hetkeks vuoteen 2012. Mulle se oli jollain tapaa tosi ainutlaatunen vuos, mut niinhän ne kaikki. Silti päälimmäisenä tulee mieleen et se oli jotenki 'valosin' vuosi vähään aikaan. Sain läjäpäin uusia kokemuksia ja kauniita muistoja, tutustuin ihaniin ihmisiin ja niin pois päin. Tapahtu PALJON. Hyvä jos muistais puoliakaan.. Mut voisin kuitenki listata muutamia kohokohtia tai mitä tahansa mitä on jääny mieleen:


  • täytin 17 (wuhuu.)
  • kävin keikoilla ja festareilla (yhteensä 5 kertaa)
  • lomailin Espanjan lämmössä huhtikuussa 10 päivää
  • mursin vasemmasta jalkapöydästäni 3 luuta
  • värjäsin hiukset punasiks >:)
  • vietin paaaljon ihanaa aikaa ystävien kanssa <3
  • söin (useimmiten) terveellisesti
  • jne!

Lähinnä noihin yllä luettelemiini asioihin liittyen väsäsin tommosen sekametelisopan kuluneesta vuodesta. Joka kuukaudelle on oma kuvansa ja ne menee aika lailla oikeessa järjestyksessä, riippuu tietty vähän miten tota kattoo.

Lokakuulle ei löytyny mitää kauheen loistavaa kuvaa, mut päädyin sit tohon juhlapöytä -kuvaan koska veljelläni sattuu olee synttärit lokakuussa.. :D

Tosta kakusta tuliki mieleen et tää joulun aika on lähteny kaiken syömisen ja ylimääräsen mässäilyn suhteen ihan totaalisesti käsistä. Yleensä ku en syö sen kummemmin mitää herkkuja mut nyt joka kaappi tursuu kaikkee syötävää, ja kaiken lisäks tuntuu et mul ois joku ihmeellinen velvollisuus syödä kaikki hyvä pois ettei mitään vaan tarvii heittää roskiin.. :D Nojoo, hyvä tekosyy sinänsä. Mut sen sanon et suklaata on LIIKAA.

Käytiin ton Misukan kaa pari kertaa syömäs täs lomapäivin, viimeks eilen Kampin Memphisis. Ite otin jotain kanaa, ihan kelvollista oli mut parempaaki on tullu syötyy. Michiel puolestaa söi jonku burgerin. Maistoin vähä ja oli muuten hyvää. Sit "jälkiruuaks" otettii viel sellaset dipping strips -perunat koska haluttiin maistaa mitä ne on. Ja oli ehkä parhaat ranskalaiset ikinä! Suosittelen. Ja sit ite mussutin viel 4 mozzarellatikkuu koska unohdin pyytää niit alkupalaks :'D

Yks päivä viimeviikol käytiin myöski semmoses italialaises ravintolas ku Vaelsa. Aluks oli vähä vaikeuksii löytää kyseinen paikka, tai ongelma oli oikeestaan lähinnä se etten ollu tajunnu miten pitkä tie Annankatu on, ja tää ravintola oli tietty ihan sen kauimmaises päässä. Matka oli suhteellisen tuskallinen, huomioon ottaen paskista paskin keli kävellä korkokengillä. Ravintolast oli tietty loppu se mitä oisin halunnu ni otin sitte ihan perus pasta carbonaran.

Tätä ennen ku käytiin kattoo Tennispalatsis Hobitti (minä jo toista kertaa), nii ykkössalissa oliki pieniä teknisiä ongelmia ja meni puolisen tuntii ennen ku saivat leffan pyörimään. Tai kylhän se kerran jo alotettiin, mut eipä ollu se ihme super3D vai mikä lie vaikka piti. Siinä sit soittelin leffateatteris ravintolaan et siirtävät meiän pöytävarauksen tunnilla eteenpään. Ja englanniks piti asia ilmasta ku ei se italiano herra puhunu suomee. Nooohh. Leffa nähtiin ja saatiin mahamme täyteen, mut luoja ku päästiin dösään ni siin oliki sit -luonnollisesti- jotain häikkää. Huristeltiin siellä sit Länsiväylää puolet hitaammin ku muu liikenne ja ylämäissä meinas tyssää koko roska. Mut kyl se sit lopulta jakso meiät kotiin saakka kiidättää. 

Kaiken tän tarinoinnin jälkeen voisinki palata takasin aiheeseen ja toivottaa kaikille oikeen antosaa alkavaa vuotta. Nauttikaahan joka hetkestä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti