perjantai 4. tammikuuta 2013

Ale Ale Ale

No jos nyt vähän taas retkahdin.

Eilen ku sattu jäämään sopivasti aikaa ajotunnin jälkeen pörräillä Omenas (kauppakeskus) sil aikaa ku oottelin dösää, nii päätin iha vaan vilkasta mitä Body Shopis on ales. Ja sit ilosesti muistin et sain joululahjaks 30e lahjakortin sinne >:) Puolet meni.

Tost Satsuma -kuorinnast tykkään paljon ja edellinen on jo loppumas, ja sit toi Passion -suihkugeeli on puolestaa ihan uus kokeilu :)

Pikashoppailun jälkeen lähin kodin kautta Hyvinkäälle Nean luon kyläilee. Oli kiva taas nähä pitkäst aikaa ja vaihella kuulumisii :) Laulettiin kurkkumme kipeiks mun uutta Sing Starii, syötiin ja naurettiin. Oli kyl suht tasokkaat jutut taas kerran.. :DTänää Michiel palas taas viikonlopuks maisemiin :) Illal käytiin Classic Pizzas syömäs ja oli kyl ihan taivaalliset pizzat, mut tarjoilijat oli jäisii.
Päätin laittaa hiukset vähä uuteen uskoon ja vaihoin perus keskijakauksen sivujakaukseen ja siin samal otsis käänty kans sivummaks. Sit viel ponnari :P


Syömisen jälkeen oli taas hetki aikaa dösää ootelles ja eksyin Hair Storeen. Eka kattelin jotai 90snt pikku puteleit, mut sit huomasinki jotai vähä mielenkiintosempaa...

Shampoo, hoitoaine ja tehohoito.

Niiiiin unelma mun kuiville haarottuneille hiuksille. Toi Repair Rescue on just tällasii varten, ja normaalisti jokanen purkki maksais erikseen 12e. Eli näist olis tullu se 36e. Mutta! Kiitos ah, niin ihanien alennusmyyntien, nää oli yhteensä kakskymppii !
Aiemmin mul on ollu samaa kastii sellanen joku ihme silotusaine, jol ei kyl oo mitää pitkäaikasta vaikutusta hiusten kuntoon, mut saa ne ainaki hetkellisesti näyttää terveemmilt.. Sit oon käyttäny myös värjätyille hiuksille tarkotettuu tehohoitoo. Oon kyl näihin ollu tosi tyytyväinen, eli suosittelen muilleki joil ei hiukset oo parhaas mahollises kuosis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti