tiistai 29. tammikuuta 2013

O. M. G.

Tatadatattadaaaa !!Tää täydellisen objektiivin perikuva löytää huomenna tiensä MUN ikiomiin syyhyäviin hyppysiin, VOI APUA. Siis ihan oikeesti. Mitä tääl tapahtuuu?

Noniin.
Kaikki sai alkunsa tänä aamuna. Kaikeks onnekseni joku oli somasti jättäny hesarin pöydälle just se sivu ylöspäin, jos oli Rajalan mainos varastontyhjennyksestä. Nopeesti sen vilkasin siin aamupalaa rohmutes ja aattelin et käynpä viel koulun jälkeen kyylää nettikaupan. Iskin kyl jo silmäni tohon yhteen tiettyyn, mut en kerenny asiaa sen tarkemmin miettii.


Ku kokeen jälkeen kipitin kotia kohti, ni muistu toi ilmotus taas mieleen. Ja tokihan se yks tietty löyty nettikaupastaki. Rupesin ajattelee. Polttoväli ois just passeli mun tarpeeseen. Se on Canoni. Se on laadukas, loistava -täydellinen! Ja oon muutenki etsiskelly uutta zoomi-linssii. Mut se on kallis... Nojaa, normaalihintahan ois 1433€, eli tavallisesti en ois vilkassu siihen päinkään. Eikä toi 799 nyt ihan mahoton ois just tällä hetkellä, koska käytännössä maksaisin omasta pussista vaan reilu kolmesataa. Päälle 400 on nimittäin 'tallessa' vähä muualla, et se kattais jo reilu puolet. Sit käteistäki on vähän säästös, plus et saan todennäkösesti jotain synttärilahjarahoi parin viikon sisäl. Melkeen käyttämättömänä lojuneen Tamronin 70-300 millisen pistän kans myyntiin, et siitäki pitäis vajaa satku saada.

Eli rahat saisin kyllä kasaan, mut se vaan, että toi tarjous loppuu sunnuntaina. Ja synttäreihin on siitä vielä viikko... Mutta! Soitin sit armaalle isäkullalle, joka ehdotti ITSE käyvänsä hakemassa sen vaikka huomenna ja maksavansa luottokortilla, et mulle jäis enemmän aikaa saada rahat ja maksaa se takasin ! o_o Ei tullu itelle tommonen mieleenkään.. Elikkä siis suoraan rahallisesti iskä ei tässä auta, mut toteutumisen kans sitäki enemmän! >:)

Oon iha intona, ja siks tää tekstiki on vähä tämmönen.. :D En tiiä miten maltan huomiseen asti, ja mitä mun loppu koeviikost tulee ku tol pitää sit kuitenki leikkii 24/7. Varmaa joku ihmettelee miks tämmönen sekoominen yhen putken takii, ja en kyl osaa ees selittää et miks. Mut lapsethan on aina iha pinkeenä uusist leluist :--)

2 kommenttia:

  1. Eiii mikä sattuma! Tulin just kotiin Anttilasta mukananani uusi putki, joka oli tarjouksessa. Ei se tosin oo mitään tähän ihanuuteen verrattuna, mutta just passeli mun tämän hetkiseen mielenkiintoon eli ruokakuvaukseen! Sellanen Canonin EF 50 mm f/1.8 II . Sit ensimmäinen asia mitä nään, kun tuubn koneelle, niin sullakin uus "lelu"! Hih, haluun kyl tesmaa tota joskus, jos sopii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki, ois sitä sunki uutta linssii kiva kokeilla ;) ja on kyl ihme sattuma. Meil on pakko olla joku telepaattinen yhteys O_o

      Poista