torstai 21. tammikuuta 2016

Taivaallinen halloum-avokadopasta

Tänään kävi niin ikävästi, etten osannut päättää tekikö mun enemmän mieli halloum- vai avokadopastaa, joten teinkin molempia samalla kertaa. Tässä ei paljon ohjeita kaipailtu, sillä tämä makuhermoja hivelevä luomus syntyi jossain ihme ruuanlaittoflowssa liikoja miettimättä. Lopputulos oli sanalla sanoen täydellinen. 
IMG_7318
Osasin jotenkin tätä kokatessa aavistaa, että tästä tulee ihan älyttömän hyvää, joten otin (kerrankin) ylös kaikki ainekset ja määrät. So here you go: 

Taivaallinen halloum-avokadopasta (kahdelle)

-200g halloumia
-1 iso tai 2 pientä avokadoa
-1 sitruuna
-1 iso tai 2 pientä valkosipulin kynttä
-tuoretta basilikaa
-oliiviöljyä
-mustapippuria
-haluamaasi pastaa (itse käytin tällä kertaa Risentan papupastaa -nam!)

Pilko halloum neliöiksi ja paista pannulla kauniin ruskeaksi. Voit tällä välin laittaa pastat kiehumaan, raastaa sitruunan ja pilkkoa avokadon valmiiksi. Käännä levy pois päältä, lisää sitruunan kuori ja purista valkosipuli juuston joukkoon. Lorauta sekaan reippaasti oliiviöljyä ja pyörittele aineksia pannulla. Lisää vielä pilkottu avokado sekä silputtu basilika. Mausta mustapippurilla. Voit myös halutessasi puristaa sekaan hieman sitruunanmehua. Sekoita pastan kanssa, lado lautasellesi ja nauti!
IMG_7325

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti