keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Movie Mania

Niinku aiemmin lupailin, niin varaan tän yhen postauksen kokonaan elokuville. Oon nimittäin viimeaikoina käyny harvinaisen useesti leffassa ja lisäks kattellu pari ihan kotioloissaki, joten voisin tähän lyhyesti koota omia mielipiteitä ja pari suositusta :)



Viimesin leffa oli tosiaan toi Jackass: Paha pappa, joka käytiin Tonin kans kattoo poikkeuksellisesti maanantai-aamupäivällä. Täyttä ajanhaaskausta, en todellakaan suosittele. Kenellekään. Jääkää suosiolla kotiin jos olitte aikeissa mennä tätä kattoo.

Ainoo hyvä puoli (parhaan seuran lisäks): leffaeväät <3

Reilu viikko sit lauantaina näin Sissiä pitkästä aikaa :) Oli ihanaa rupatella kaikkee maasta taivaaseen ja mennä sen jälkee Tennispalatsiin kattoo semmonen leffa ku Captain Phillips. En oo vähään aikaan nähny niin ahdistavaa leffaa, sain vielki kylmii väreit ku katoin tän trailerin:



Suosittelen tätä kyl jos tykkää jännityksest, ja olihan toi muutenki aika avartava. Tajuu et tommosii merirosvoi joil ei oo käytännös mitään muuta mahollisuutta ku yrittää ryöstää noit rahtialuksii ni on oikeesti olemassa. Hyi kamala. 
Mut joo, päivä Sissin kans oli kaikest huolimat ihana >:) 


Lokakuun alus kävin kattoo pari muutaki leffaa; eka Tonin kaa Runner Runner ja vähän sen jälkee Pinjan kans Millerit. Nää oli kaks ihan eri tyyppistä leffaa, mut tykkäsin kyl molemmista tosi paljon. 
Runner Runner kertoo jäbästä, jonka pää menee ahneudesta sekasin ja joka joutuu siks aika isoihin vaikeuksiin. Super ovela juoni ja tosi yllättävä loppu, eikä haitannu yhtää et Justin Timberlake oli miespääosassa ;) Todellaki suosittelen.



Millerit oli puolestaan hauskin komedia vähään aikaan ja saatiinki nauraa Pinjan kans hysteerisesti koko leffan ajan. Kerrassaan loistava, suosittelen tätäki! Piristää iha varmasti synkintäki syysiltaa :'D




Syksyltä on jääny mieleen kans muutama leffa, jotka katoin jostai muualta ku Tennispalatsin penkiltä käsin. Näit on esimerkiks Top Gun, joka kuuluu ehottomasti yksiin mun lempi leffoista. Se vaan ei kuole koskaan.
Yhtenä viikonloppuna kävin Hyvinkäällä Nean luona kyläilemäs ja katottiin Nälkäpeli. Olin senki nähny aiemmin jo sillon ku se tuli teattereihin, mut olin iha unohtanu miten hyvä se on. Ja tän kuun puolellahan tulee siit tää toka osa, Catching Fire:



Sillä samaisella Hyvinkään reissulla löysin Prismasta yhen Disney klassikon, jota oon pitkään etsiskelly...


Pieni Merenneito on yks mun Disney-suosikeista, ja katoinki sen sit aika pian tän DVD:n ostamisen jälkeen. Nää klassikkopiirretyt on siis yks mun harvoja keräilykohteita, joista oon joskus aikoinaan tänneki sepitelly (Collecting). Niiden määrä on tosiaan tän vuoden aikana vähän kasvanu, ja täl hetkel mul on hyllyssä kokonaiset 15 Disney-klassikkoa :D

Syksyn Hulluilla päivillä jouduin vähän pakon eestä käväsee, ja matkaan tarttuki Les Miserables -musikaalielokuva. Alettiin yks ilta kattoo sitä, mut ainaki alku oli niin puuduttava ettei jaksettu jatkaa pidemälle.. :/ Kyl mä sen joku kerta katon iha loppuun saakka ja toivon et se ois sit kokonaisuudessaan vähän parempi ku mitä alku lupaili..


Sit ois viel kaks leffaa, joit haluun mainostaa ja suositella kaikille; The Internship ja Suuri puhallus (Now You See Me)

The Internship oli hauskuudellaan tosi positiivisesti yllättävä leffa. Näyttelijät oli onnistuneesti valittu ja tänki aikana sai nauraa vatsansa kipeeks. Vois kattoo joskus uudestaanki :)


Suuri puhallus oli yks vuoden parhaista leffoista, ja todellaki vaatii toisen katselukerran. Vaik kuin keskityin ni juones oli välil vaikee pysyy perässä ja viimeistään loppuratkasu tiputti mut ihan kärryiltä. Kokonaisuuden tajusin mut leffan juoni oli nii yksityiskohtanen et pakko miettii ens kerral viel tarkemmin :D Jos tätä ei oo viel nähny ni ens viikonloppuna kannattaa kyl käyttää yks leffailta tän parissa!


Tää leffakatsaus ois nyt paketissa, toivottavasti täst sai jotain irti :D
Vi hörs !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti