sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Not Such a Typical Day at the Competition

Tsiisus mikä päivä.

Heräsin 6.20, kurvasin tallille puol kasiks, ajelin usvan keskellä Nurmijärvelle kisoihin ja olin illalla kotipihassa ysiltä. Et vähän pidempi päivä :D Ja olo on kyl sen mukanen. Väsyttää, viel äsken oli kauhee nälkä ja kaikki lihakset on jotenki jumissa tai edelleen vaan kohmeessa siel kylmässä hytisemisen jälkeen. Mul oli tosiaan kuus kerrosta vaatetta, mut nekää ei välil meinannu riittää. Eikä neljät sukatkaa pitäny varpaita lämpösenä ihan koko päivää. Lisäks oli aika jäätävä sumu, joka ei ainakaa Nurmijärvellä hälvenny mihinkään ennen iltaa.

 

Tää ei tosiaan ollu ihan tavanomasin kisapäivä..
Eka mun ratsu hyppi taluttaessa pariin otteeseen pystyyn, sit se pukitti toisen ratsastajan verkassa alas ja tän seurauksena samainen hevonen laukkas päättömästi ympäri tallin pihaa. Se saatiin onneks suht nopeesti kiinni eikä mitään kummempaa vahinkoo syntyny.
Sit ku olin ite verkkaamassa ja oottelemassa omaa vuoroa, ni radalla ollu hevonen sai myös tiputettuu ratsastajan selästä ja taas oli hevonen vapaalla jalalla. Se jäi kuitenki rauhallisesti kentälle tallustaa eikä lähteny sen pidemmälle sinkoilee. Täs kaikessa hässäkässä oma ratsu ja ehkä aavistuksen iteki olin alkanu jännittää, eikä meiän rata ollu erityisen onnistunu. Saatiin 56,5%, mut kaipa se oli olosuhteisiin nähden ihan tyydyttävä suoritus.

Mitä loistavin kuvauskeli.  ©Julia Rahkonen

On nää kisapäivät vaa silti aina tosi mukavia, kiitos meiän ihanaisen tiimin :) Lisäks voi olla ilonen ku päivään mahtu tälläki kertaa monia super hienoja ratoja. Ja kiva et meiän porukkaan on päässy muutama uuski ratsukko. Ens kertaa ootellessa! Stay awesome, Peik's team ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti