tiistai 31. toukokuuta 2016

Parveke kesäkuntoon (+smoothieohje)

IMG_9987
Talven aikana parvekkeelle ehti kertyä jos jonkinlaista romua ja rompetta, ja jouluvalotkin taisin poimia alas ehkä pari viikkoa sitten.. Hups :D Tää kesä pääsi aika pahasti yllättämään, joten nyt kun tätä vapaa-aikaa vihdoin sattuu olemaan, niin päätin kiireen vilkkaa lompsia Ikeaan ja pistää parvekkeen uuteen uskoon.

Ikea on kyllä yks sisustajan taivas -olisin voinut taas käyttää siellä tunti tolkulla aikaa ja noh, varmaan tonni kaupalla rahaa jos tilin saldo niin sallis. Mutta ihan hyvät löydöt sieltä lähti joka tapauksessa mukaan, vaikkei rahaa kulunutkaan ihan tuhottomasti.  Mukaan lähti esimerkiksi uusi matto, harmaa viltti, aivan ihana koristetyyny ja vähän kasveja.

Ennen sisustuspuuhia koko parveke piti vielä imuroida kuusenneulasista (:D) ja pyyhkiä siitepölyistä, valkoset räsymatot ja viltit pestä ja jotain roinaa kuskata roskikseen. Sit pääsin istuttamaan Ikeasta ostetun tomaatin basilikan kanssa samaan purkkiin, sekä rosmariinin ja Plantagenista löytyneen sinisen kukan (jonka nimeä en enää muista) omiin ruukkuihinsa. Kasvit tuo kyllä ihanasti piristystä, ja ootan myös että pääsen käyttämään yrttejä ja tomaatteja omissa kokkailuissa :--)  

Nyt täällä partsilla kelpaa taas loikoilla, ja kirjoitan tätäkin höpinää parvekkeen sohvalta käsin. Eilen luin täällä töiden jälkeen kirjaa samalla smoothieta hörppien, torkahdin sohvalle, ja illemmalla söin vielä tuon pienen pöydän ääressä ihanan kana-halloumsalaatin. Jotenkin luulen, että tuun viettämään täällä aika paljon aikaa kesällä.. :) 
IMG_9980
IMG_9984 IMG_9968 IMG_9974 IMG_9970 IMG_9951
Raikas marjasmoothie:
-1 banaani
-n.1dl puolukoita ja muita pakastemarjoja
-n. 2rkl proteiinijauhetta (esim. Wholefood 360 vanilja)
-vajaa desi kookosmaitoa tölkistä
-loraus vettä

IMG_9997

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti