torstai 4. huhtikuuta 2013

Bathing in the Sun

Just ku viikko sitte pääsin napisee että ku ei oo kevät ja on nii kylmä ja hyihyihyi, ja nyt ku liikkuu tuol ulkona nii saa hikoilla talvitakissa ja kattella ku lumi sulaa ihan silmissä ! Mitä oikeen tapahtu ?

Enkä ymmärrä, miten ihminen voi yhtäkkii saada niin paljon iloo esimerkiks sellasista asioista ku lokkien kiljunta tai kärpäsen surina? :D
Oon vaan niiiin onnesta soikeena ku vihdoinki voin todeta et pahimmasta on taas selvitty ja kesä on ihan oikeesti tulossa. Pikku hiljaa, mut silti! Meinasin tänää läkähtyy partsille, joten kävin vaihtaa minishortsit ja topin päälle, ja silti tuli kuuma! Kerenny pikkasen tulee ikävä tämmöst lämpöö ja ihan päässy unohtuu milt se hikoiluttava kuumuus tuntuu, ku on nyt about puol vuotta saanu tutista tuol kylmässä.

Me Lispetin kans alotettiin airingonottokausi tästä <3 



Äkkiähän siin hurahti muutama tunti auringos köllies :) Ja kaikki tää aikahan ois tietty pitäny käyttää fysiikan opiskeluun, mut first things first, vai miten se meni. Tää koeviikko on muutenki menny vähän miten sattuu. Tänää äikän kokees ei teksti oikee luistanu, eilinen espanjan koe oli jotenki super vaikee, ja tiistainen matikan koeki tuntu hirmu hankalalt. Mutta! Tänään ku näin matikan opettajan koulussa ni se kerto ilouutisia! Se oli just korjannu mun kokeen, ja sain vissii 8+ mut koska sadasta kurssin aikana tehdystä tehtävästä saa plussan ni se nous 8 puoleen :) Eli todennäkösesti kurssiarvosana pyöristyy ysiin! En ois ikinä uskonu, mut kivempi tietty näin päin. 

Enää pari koetta jäljel ja sit alkaaki lukuvuoden viimenen jakso. Siel oottelee kivasti kaks matikan kurssii, yks fyssa ja kemia, plus ruotsi. Mut onneks alkaa tiistaisin ja torstaisin vast yheltätoista, nii on hyvin aikaa käydä aamulenkeillä (:

Sit viel ihan pikasesti mun pääsisiäislomasta, joka ei kyl iha lomalta tuntunu ku sai tuskastella niiden matikan tehtävien kans. Uskaltauduin kuitenki jo ensimmäist kertaa pistää kevättakin päälle (oli virhe.) ja aurinkolasitki pääs vihdoin käyttöön :)


Lauantaina oliki herätys vähä viiden jälkeen ja siitä muutaman tunnin päästä lähettiin kisoihin Lohjalle. Päivä oli hirmusen pitkä, mut meni yllättävän nopeesti hyvällä fiiliksellä ja loistavassa seurassa. Oma suoritus meni vähän miten meni, mut ens kerral me sit loistetaan ;) Täs meiän pienenpieni poni :D Ja minä, jol oli vähä kylmä.


Vähä blinblingii ;) 

Ja pitihän nyt kaikkii buffan antimii käydä testaa.. :D

Sit aaaaws siel oli tommosii iha vissii edellisenä päivänä syntyneit karitsoi :'') tuih. En nyt oo varma oliks just toi tos vasemman puoleises kuvas, mut siel oli kyl osa iiiihan pikkasii!


Sit illal ku kisat oli kaikilta ohi ja lähettiin ajelee takasin päin, ni pellol nähtii lauma valkohäntäpeuroi :) Ne oli kyl niin kaukana ettei täst mitään erota, mut ne on noi mustat täplät tuol hangen keskel :D


Sunnuntain olinki sit suht pitkäl juoksulenkil ihanas kelis (: Ja oon nyt siirtyny jo kevät/kesäpöksyihin ku ei tarvii enää nii montaa vaatekerrost juostes.


Sunnuntain pääsiäislounas (:

Ja kaakaoooo ! <3

Sellasta. Ja nyt viel äsken ku olin koiran kans pihalla nii rannas näky -ja kuulu- ku kolme joutsent lens ohi (: Jeiij <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti