perjantai 29. maaliskuuta 2013

Waiting for the Spring

Tänää oli kyl ehkä mielenkiintosin aamu pitkää aikaa. Illal/yöl meni vähä myöhää yrittäes pänttää hissan kokeeseen ja en ollu varma et haluunko ees ylipäätään mennä sinne ottaa jonku vitosen tai nelosen. Sit kuitenki heräsin äärimmäisen reippaana aamulla 7.30 ja rupesin väkertää sellast muistilappuu, jota en ollu aiemmin laiskuudenpuuskassani vaivautunu tekemään. Siis ku meil on täs jaksos koulus joku kokeilu et saa ottaa muistilapun kokeesee... Ehin raapustaa melkee kokonaa täyteen A4:n toisen puolen ja toiselle puolelle jotai käsitteit. Sit kas kummaa, tajusin yhtäkkii et kello on 8.32 ja dösä menee 8 minan pääst :)) Ja istuskelin tietty viel yökkäris iha tyynen rauhallisesti, mitää en ollu syöny saati sit meikannu tai harjannu hiuksii. Siit sit vaa ekat vaatteet niskaa mitkä käteen osu, kamat+yks banaani laukkuu ja täyttä kiitoo dösärille. Hikisesti ehin bussii ja siel sutasin minuutis vähä meikkii nassuu ja koitin viel paniikinomasesti imee päähäni tietoo historian kirjast.

Kuten oli oletettavissa, ryssin sen kokeen aika huolel. Oli ehkä pahin pohjanoteeraus ikinä, ottaen huomioon et mun keskiarvo lähentelee ysii ja edellisist hissan kursseist oon saanu 9 ja 10... Ja siit muistilapust nyt ei ollu paljookaa apuu ku kaikki mitä olin siihen kirjottanu -yhtä käsitettä lukuunottamatta- oli ihan turhaa.  Muttah. Oma vika ku en lukenu, ja olin kyl tosi paljon pois tunneiltaki täs jaksos. Ehkä loput kokeet sujuu vähä paremmal menestyksel.. :D Hoping so.

Sit tosiaa tän viikon tiistain oliki se liukasajo, mistä edellises postaukses jo vähä mainitsin. Lähettii aamul kaheksalta Omenan parkkihallist ja olin ite ekana ratin takana. Matka Vihtii meni aika lepposasti ku päätettii Merkun kans ottaa omat musat mukaa ja fiilis oli kyl aika katos :D Meiän ajo-opettaja on just chilli nii sehä oli iha messis ;)

Päästiin turvallisesti perille ja mulle sit ilmotettii et saan vetää jonku näyttökierroksen niille muille autokoululaisille, jotka sit kyyläs vierestä ku kurvasin tyylillä ja taidolla viittäkymppii niiden ohi ja tein raivoisan hätäjarrutuksen. Joo, hienosti selviydyin. Sit alko se hauskin osuus ku päästiin pyörii ympyrään ja tekee jarrutuksii ja hurjii väistöliikkeit kovemmastki vauhdist. Innostuin luonnollisesti täst kaikest nii et ajo-opettaja joutu vähä hidastelee mun menoo... Mut jeps, hauskaa oli :D Yhes vaihees popitettii volat iha täböl ja mitähän kaikkee. Ja mikäpäs siin ku oli parast seuraa ;)

Kuvat onki sit eka dösäst aamul ja sit tauolt siel Vihdissä. Piti vähä tankata kaakaoo nassuu ku oli nii jännittävää.


Pidin pitkäst aikaa hiuksii letillä ja keskiviikkon mul oliki sit sen seurauksena kiharat.. :D


Oho, tulipa tekstiä... :D
Mut jos nyt vihdoin pääsisin tän postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli siihen et kevät on ehkä pikku hiljaa vaanimas lähemmäs! :) En siis viel laske maaliskuuta kevääks, koska se on must iha yhtä talvee ku vaik helmikuu. Sit ehkä huhtikuus jos on puolet vähemmän lunta ja paaaljon plussakelei ni voin myöntää et on kevät. Sit voin iskee taas kesäconverset jalkaa ja vaihtaa toppatakin trenssi-takkiin, jihuuu. Ja parasthan kevääs on se et sit tietää ettei oo enää pitkä matka kesään ;) Woaa, can't wait!

Nää kuvat nappasin toissapäivän rannas, mut aika samalt siel näytti tänäänki. Oli kyl kieltämättä ihan kelpo keli käydä juoksemas vaik tiet onki viel osittain vähä jään peitos.


Jeeee, se sulaa !
Sit viel tähä loppuun kuvii viimeviikolta meiän Lisbeth -neidist, jonka kans käytii puistos säntäilemäs >:) 

liito-orava

Kaivaakaivaa...


Paimenkoirast tuliki sorsakoira ... :'Dthat was pretty close :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti