perjantai 28. helmikuuta 2014

2. Päivä

AAMU

Heräsin eilen 8.45, söin aamupalan, kävin suihkussa ja meikkasin. Vähän kymmenen jälkeen Maria tuli hakee mut ja Tonin ja mentiin kaikki kirjastoon.

Tehtiin Marian kans matikkaa about 12 asti ja ruvettiin miettii mihin mennään lounaalle.





Päädyttiin Decanteriin salaateille, nnams. 

RUOKA
Syömisen jälkee lähettiin Marian kans koululle kuviksen tunnille. Ei olla saatu KU2:ta näiden 2,5 vuoden aikana mahtuu meiän lukujärjestyksiin, ni käydään noil tunneil nyt sit abivuoden nelosjaksossa.. :)
Tulin kotiin ennen kolmee ja löhöiltiin Lissun kaa hetki ja kerkesin lukee muutaman sivun bilsaaki. 

PÄIVÄ
Neljält sain iskält auton lainaan ja lähin ajaa tallille, olin viidest kuuteen ratsastaa, tulin joskus puol seiskan jälkeen kotiin, tein pikaset lihaskunnot, kävin suihkussa, söin, venyttelin, siivoilin vähä ja kävin kaupassa.


Sit Toni tuliki jo taas meille. 21.45 alko Schalke - Real Madrid, joka päätty onnellisesti Realin 6-1 murskavoittoon >:) 

ILTA
Pelin jälkeen syötiin viel iltapalaa ja ruvettiin siin puol yhen mais menee nukkuu. Olin jo aiemmin pessy meikit 
pois, joten päivän naama-kuva on nyt tämmönen luonnollisempi. 

NAAMA

Kuva aiheesta "tärkeintä" ja "päivän kuva" on must tosi vaikee valita. Laitoin tähän nyt kaks mun päivällä ottamaa kuvaa, vasemman puoleinen voi vaik olla "päivän kuva" ja oikeen puolimmainen "tärkeintä". Tai kyl toi Lissun kuva vois olla myös "päivän kuva", mut toi toinen ei oo tärkeintä. Joo. Whatever. Ne on kuvia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti