keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Madrid, part 3

Nyt ei enää hirveesti pahottelut auta ku tän viimesen osan vääntämisessä on puol ikuisuutta vierähtäny. En rupee sen enempiä selittelemään, kunhan olin saamaton. Tässä tää kuitenki ois kaiken tuskastelun jälkeen, tosin puolet tarinoista on varmaan jo matkan varrella päässy unohtumaan. Toivottavasti kuvat kuitenki kertoo enemmän ku löpinät >:)

Uus toppi heti käytössä (:

Taas yks ihana aamupala, täl kertaa pari churroo jälkkäriks ;)

Plaza Mayorilla vaihteeks :)
Lähettiin siitä käppäilee kohti Madridin suurinta 'kirpputoria', El Rastroa.


Paikallinen pankkiautomaatti imas mun kortin o.o ei ollu kauheen luotettavan olonen masiina.

Torilla riitti populaa.
mojitooo ;PIhanien tapasten jälkeen kävin ihan yksin El Corte Inglesisssä ostamassa uuden matkalaukun ja onnistuin jopa asioimaan suht sujuvasti espanjaksi :D 

Seuraavaks suunnattiin taas nenät kohti Bernabeua :) Mentiin sinne semmoselle kierrokselle, jossa pääsee katsomoon, museoon, pukukoppeihin, kentän laidalle ja muutenki ympäri stadionia. 

fanityttöily :')Pari mestaruutta...

... ja iha vaa muutama rivi pystejä >:) 


Casillas <3


SR4 <3
Päästiin kiertää koko kenttä ympäri :)  ihan päheet suihkutilat :D täs poreamme ja toisel puolel oli viel kylmävesiallas

Kyl siinä Sergion ja Fabion välissä kelpaa hymyillä ;)Mamito ! <3
lehdistöhuone
Bernabeu-kierroksen jälkeen mentiin hostellin kautta viimestä kertaa istuskelemaan yhteen Plaza Mayorin kahviloista.Illalla oltiin lähössä syömään ja ihmeteltiin ensin, minkä ihmeen takia koko kirkon edusta oli aidoilla eristetty ja porukkaa seisoskeli pilvin pimein aidan toisella puolella. Asia selviski aika pian, kun tommonen pieni kulkue käppäili vastaan.. :D 
Tollasta ne kanto ja hoilas samalla kovaan ääneen jotain ylistysvirttä tai mitähä lie :'D 

Ihan tarkkaan meille ei selvinny mistä kyseinen häslinki johtu, mut olipa ihan hauska nähä jotain tommostaki :) Siitä sit matka jatku jonkun hyvän pizzerian etsimisen merkeissä.Tässä vaiheessa mun kamerasta loppu akku, eli loput kuvat onki pokkarilla otettuja. Pizzeriaa ei ihan heti löytyny, mut päädyttiin sit vähän syrjäsemmälle kadulle ja siellä yhteen hitusen erikoisempaan ravintolaan... :D
Pizzat oli kuitenki älyttömän hyvät ja mahat täynnä lähettiin tallustaa takasin päin. Solin aukiolla osu silmään, kun joukko ihmisiä oli kokoontunu ympyrään seurailee miten kolme jätkää oli temppupyörinensä esiintymässä. Siihen meki jäätiin toljottaa ja pari videooki tuli otettuu. Laadussa ei tosin oo kehumista, mut eiköhän tosta jotain selvää saa :) (Ja videot saa tosiaan koko ruudulle kaksoisklikkaamal.)Lopuks pojat kiers keräämässä rahaa ympärillä olevilta katsojilta ja meiän kohalla yks noista jätkistä kysy, mistä päin ollaan. Ku vastasin että Suomesta, ni se vaan tokas että "Sun temput kusee." Hetken kesti et tajusin mitä se sano mut ruvettiin sit äidin kans vähän hämmentyneinä nauramaan :'D Kysyin mistä se oli ton lauseen oppinu ja kuulemma tuns pari suomalaista :)

Hämmennys senku kasvo entisestään ku tilan otti haltuun tää miimikko, josta tulee vähän useempikin video.. Oli kyl varsinainen riiviö ja eipä ainakaa mielikuvitusta puuttunu :'D Ja kyseinen herra on siis toi punapaitanen, jolla valkonen naama. Sit sillä oli semmonen pilli suussa, eli se ei varsinaisesti puhunu mitään.

Ps. Anteeksi hysteerinen hihitykseni :')

En saanu tähän laitettuu niit pisimpii videoita, jois oli jo ihan omat tarinansa :'D mut jälkimmäises tää miimikko meni maahan istuu ja makaa ja esitti kaikki maailman malliposeeraukset ympäril kuvaaville ihmisille. Sit se jotenki bongas mut sielt rivistä ja tepasteli luokse, otti mun kameran ja pisti mut seisoo keskelle tota rinkii x) Sit se asetteli mut siihen ja en voinu muuta ku yrittää pidätellä naurua ku se oli siin edessä ottavinaan musta kuvia. 

Seuraavaks se haki yleisöstä jonku espanjalaisen jätkän ja toi sen siihen viereen, asetteli sen käden mun harteille ja oli taas ottavinaan hirveesti kuvia. Repesin aina vaa enemmän sit ku se haki vielä lastenrattaat, iski ne siihen eteen ja laitto mun käden pitelee niitä :''D Täst se onnistu jopa ottaa  todistusaineistoo:


Sit se sai kans vahingos otettuu videoo siitä kuinka se kävi palauttamas lastenrattaat, meinas viel ottaa jonku lapsen siitä väkijoukosta, mut jätti kuitenki siihen ja tuli lopuks opastaa mulle ja mun 'uudelle miehelle' millasiin puuhiin sitä seuraavaks pitäis ruveta... :''D Ja niin poistuimme arvokkaasti näyttämöltä. Enkä tosiaan tienny et se kamera oli päällä, siitä toi lopun jalkojen kuvaaminen.. :D
Tää oli kyllä reissun hauskin kokemus ja ihana lopetus viimeselle illalle ku sai nauraa ittensä melkeen hengiltä.. :) Ei oo vastaavaa tullu koettuu, ja tuskinpa ihan heti tulee uutta tilaisuutta vastaan.


Tän jälkeen käytiin vielä jälkkäreillä ja tilasin itelleni hedelmälautasen:


Seuraavana aamuna oliki vähän haikeeta käydä syömässä viimenen ihana aamupala meiän vakio kahvilassa, ku tuntu et se muutaman päivän reissu oli menny jopa odotettuu nopeemmin. Aion silti Madridiin palata -todennäkösesti useempaanki otteeseen- joskus tulevaisuudessa, niin paljon asioita jäi kuitenki vielä näkemättä ja kokematta.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti