maanantai 24. joulukuuta 2012

Wish You a Merry Christmas !


Täs on pari päivää vierähtäny joulutohinois nii etten oo kerenny mitään kirjotella. Perjantain oli aamul joulukirkko ja illal hain yhen tontun rautatieasemalta :) Lauantain piti käydä pikasesti shoppailee ku jotain viel puuttu ja sit lähettiinki ajelee mökille. 

Leivoin vähän pipareita ja alotin kans elämäni ensimmäisen piparitalon askartelun  >:) Vähän kerkesin kuvaileeki välis.

Sunnuntain katottiin heti aamusta Ice Age4, jonka sain kaverilt joululahjaks. Oli kyl ihan hupaisa taas kerran :D Päivä meni aika nopeesti ku oli niin paljon hommaa. Piti tehä lumihangen poikki polku mökiltä saunalle, kantaa puita sisälle, hakee kuuset (meille ulos ja sisälle + vaarille oma), tehä piparitalo loppuun, paketoida lahjat, koristella kuusi... Mitäs vielä. Nii ja välissä käytiin pitkäl lenkillä parin tutun kyläläisen ja niitten koirien kanssa. Sit vielä poikettiin sisällä glögillä ja sillai.

Kuvii on kertyny taas aika reippaasti, mut täs nyt toistaseks vaan jotain lauantai-illan otoksii. Myöhemmin tulee sit enemmän kuvia :)

Nyt ois aika mennä nukkuu, ihanaa jouluu kaikille ! ^.^

2 kommenttia:

  1. Mekin katottiin lauantai-iltana Ice Age 4 ja vitsi, että oli ihan mahtava! Tuli vaan niin elävästi mieleen yksi Uusi Vuosi, kun Waltsu koko illan hoki sitä "Hyvä pointti!"
    Mutta hyvää Joulua koko teidän porukalle! Ja kiitos lahjasta, teidän paketti on vielä täällä, kun mulle ei kukaan kertonut, että teidän Äippä on tuolla kaupoilla samaan aikaan, niin en ottanut sitä silloin mukaan... :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiii olin jo ihan unohtanu ton 'hyvä pointti' -jutun :D ja juuu ei mitään kiirettä sen lahjan kanssa, voitais vaik koittaa nähä joskus vuoden alus jos sitä ennen ei kerkee ? ;)

      Poista