maanantai 25. helmikuuta 2013

I Feel Like Dancing

Tuntuu et täs on pari viikkoo ollu pelkkää sählinkii ja kaikkee nii tärkeetä tekemistä, etten oo kerenny ees ajattelee koko blogia. Nyt ku normaali arki alko ni tuntuu et meno vähä rauhottuu ja löytyy vihdoinki aikaa kaikkeen vähemmänki tärkeeseen.

Wanhat tosiaan vierähti kauheet vauhtii ohi, mut olipaha yksii elämäni ikimuistosimpia päiviä :) Jotenki haikeeta et ne meni tosiaanki nii nopeesti, vaik olihan niit treenejä ollu jo pidempään.. Sit kuitenki ku SE päivä koitti ni oli iha epätodellista olla ite siinä tilanteessa, nii tälläytyneenä ja hienossa mekossa ja kaikkee. Koko päivä meni iha älyttömän nopeesti ja yhtäkkii oltiinki siel tanssilattial ja porukat kyyläili yleisös. Vähä yllätyin etten mokaillu oikeestaan yhtään siin varsinaises esitykses, mut kai sitä pienen paineen alla keskittyy vähä tavallistaki paremmin.. :D Ja oli iha super hauskaaa !

Eikä kyl ollu jatkotkaa sen huonommat, meni suht villisti :D Mut kuitenki iha asiallisesti. Ei niist sen enempää. Muuta ku et Circuksen poket oli kyl syvält.

Lauantain sain vihdoinki ongittuu kaikki pinnit mun kampauksest, ja eihän niit löytynykää ku kepeet 65. Kampaaja kyl vähä varotteliki et niit on sinne muutama isketty :'D

Siitä sit siirryttii hiihtoloman viettoon :) Täs viel viimeset pari viikko kuvina, ja iha ekaks tommonen kuvasarja mun mekon valmistumisesta :D Äiti siis ompelijana teki mulle semmosen ku ite halusin <3


Korut ja kengät:


Meikki ja kampaus:


Ladies ! 



Ite tanssiosuus:



More ladies !



Jatkomekko...


...ja jatkojuomat. Ei siis pelkästää mun vaa vähä muidenki :D Ja sinne meni kans synttärilahja-Cava.


Lauantain tuliki sit Sissi perheinee juhlistaa mun synttäreit vähä jälkijunas ;) 

1 kommentti: