perjantai 20. joulukuuta 2013

Before and After a Haircut


Traumoista on ehkä vihdoinkin päästy eroon.
Kävin nimittäin eilen pitkästä aikaa kampaajalla ja kerranki jopa ihan hyvällä menestyksellä (mikä tarkottaa sitä etten itke noiden vanhojen hiusten perään seuraavia kahta kuukautta). En oo koskaan oikeen löytäny semmosta vakkaripaikkaa missä kävisin aina, mut nyt päätin et meen seuraavallaki kerralla tohon samaan paikkaan missä nyt olin :)


Mun hiukset alko siis olla jo tooosi huonossa kunnossa, ku oon antanu niiden kasvaa ties kuin pitkään. Tykkäsin niistä kyl pitkinä, mut pakko oli mennä leikkauttaa ku ei niitä meinannu saada millään selväks. Lopputulos on lyhyempi, mutta terveempi.. (:


Oon ihan tyytyväinen, mut pakko myöntää et ootan jo et nää kasvais taas pidemmiks.. :D Hetkihän tässä tietty menee ennen ku totun näihin, kun nyt vielä toistaseks tuntuu et hiukset loppuu kesken ku niitä pesee tai harjaa. Mutta. Eiköhän ne tästä asetu aika äkkiä. Ja tosi moni ehti jo kehuaki että hyvät tuli, joidenki mielestä jopa paremmat mitä ne oli.. :D

Sain tänään  viimesetki lahjat osteltua ku käväsin joulukirkon jälkeen Sellossa, nii voisin nyt ryhtyy niitä pakkailee :)

Hyvää ja rentouttavaa joululomaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti